Opinie 6

Opinie

Opinie naszych klientów!
Dodaj swoją opinię na Facebooku
Dodaj swoją opinię w Google Moja Firma 4.9

  • 20.07.2019
    Polecam!

    Polecam gorąco 🙂 super ośrodek szkolenia

  • Uter Porombanus 20.07.2019
    Polecam!

    Fajni i konkretnie można zrobić WSZYSTKIE uprawnienia praktycznie w jednym miejscu i czasie

  • 10.07.2019
    Polecam!

    najlepszy ośrodek gorąco polecam

  • Aleksander Strzelczak 24.06.2019
    Polecam!

    Szkolenie miałem przeprowadzone w lutym tego roku. Wykwalifikowani wykładowcy którzy potrafią nauczyć. Ośrodek szkoleniowy piękny. Super wyposażenie sal. Cały personel bardzo sympatyczny. Polecam !

  • 25.05.2019
    Polecam!

    Profesjonalne podejście do klienta, rzetelność i uciwosc w przekazywaniu wiedzy, miła atmosfera I "kawa do bólu". Polecam.

  • 11.05.2019
    Polecam!

    Rzetelność i pełen profesjonalizm!

  • Jacek Woźniak 27.04.2019
    Polecam!

    Wykładowcy świetni z prezesem na czele!Umiejętnie przekazywana wiedza i szczególne zwracanie uwagi na najważniejsze aspekty. Polecam i pozdrawiam cały sztab Omegi!

  • Arkadiusz Taranowski 12.04.2019
    Polecam!

    Pełen profesjonalizm, szkolenie na bardzo wysokim poziomie, wykładowcy posiadający bogatą wiedzę specjalistyczną - POLECAM.

  • 20.02.2019
    Polecam!

    Pełna profeska, polecam :)

  • 05.02.2019
    Polecam!

    Super szkolenia polecam !!!!!!!

  • 27.01.2019
    Polecam!

    Profesjonalne szkolenie .

  • 08.12.2018
    Polecam!

    Polecam, kompleksowo zdane f-gazy, napełnianie butli i lutowanie twarde. Bardzo dobre materiały szkoleniowe i wykłady również.

  • 24.11.2018
    Polecam!

    Super ośrodek szkoleniowy. F gazy zdane 😁

  • 09.08.2018
    Polecam!

    Dobry ośrodek szkolenia zawodowego. Pierwszy raz zdawałem, duży stres niepotrzebnie wszystko ok polecam serdecznie

  • 12.07.2018
    Polecam!

    Korzystałem ze szkolenia f-gazowego. Wszystko ok, polecam.

  • 10.07.2018
    Polecam!

    Polecamy wszystkim tę firmę - mieliśmy okazję do owocnej współpracy :)

  • 01.07.2018
    Polecam!

    Polecam ośrodek szkolenia- korzystałem ze szkolenia f-gazowego. Egzamin z wynikiem pozytywnym.

  • 22.04.2018
    Polecam!

    Ośrodek pierwsza klasa. Świetni wykładowcy. Egzamin zaliczony :) Polecam !! (Y)

  • 19.04.2018
    Polecam!
  • 16.04.2018
    Polecam!

    Zdecydowanie polecam, są bardzo dobrzy w tym co robią. Profesjonalnie prowadzone kursy i miła obsługa kursantów. Bardzo dziękuję za perfekcyjnie przekazaną i przydatną wiedzę.

  • 25.09.2017
    Polecam!
  • 05.08.2017
    Polecam!
  • 12.07.2017
    Polecam!

    Wspanialy Osrodek!! Dojezdzalem az z Opolszczyzny, nie bylo nigdy zadnych problemow a wszystkie 3 egzaminy przed UDT zdane bez problemu. Wspaniali wykladowcy. Polecam kazdemu!

  • 23.06.2017
    Polecam!
  • 06.03.2017
    Polecam!
  • 09.02.2017
    Polecam!

    Bardzo dobry ośrodek�Serdecznie polecam

  • 13.03.2016
    Polecam!
  • 11.03.2016
    Polecam!
  • 06.09.2015
    Polecam!
  • 19.08.2015
    Polecam!
  • 18.08.2015
    Polecam!
  • 06.08.2015
    Polecam!
  • 14.07.2015
    Polecam!