Opinie 6

Opinie

Opinie naszych klientów!
Dodaj swoją opinię na Facebooku
Dodaj swoją opinię w Google Moja Firma

  • 10.07.2019
    Polecam!

    najlepszy ośrodek gorąco polecam

  • Aleksander Strzelczak 24.06.2019
    Polecam!

    Szkolenie miałem przeprowadzone w lutym tego roku. Wykwalifikowani wykładowcy którzy potrafią nauczyć. Ośrodek szkoleniowy piękny. Super wyposażenie sal. Cały personel bardzo sympatyczny. Polecam !

  • 25.05.2019
    Polecam!

    Profesjonalne podejście do klienta, rzetelność i uciwosc w przekazywaniu wiedzy, miła atmosfera I "kawa do bólu". Polecam.

  • 11.05.2019
    Polecam!

    Rzetelność i pełen profesjonalizm!

  • Jacek Woźniak 27.04.2019
    Polecam!

    Wykładowcy świetni z prezesem na czele!Umiejętnie przekazywana wiedza i szczególne zwracanie uwagi na najważniejsze aspekty. Polecam i pozdrawiam cały sztab Omegi!

  • Arkadiusz Taranowski 12.04.2019
    Polecam!

    Pełen profesjonalizm, szkolenie na bardzo wysokim poziomie, wykładowcy posiadający bogatą wiedzę specjalistyczną - POLECAM.

  • 20.02.2019
    Polecam!

    Pełna profeska, polecam :)

  • Deptula Filip 20.02.2019
    Polecam!

    Egzamin na prawdę trudny, ale szkolenie pierwsza klasa :)

  • 05.02.2019
    Polecam!

    Super szkolenia polecam !!!!!!!

  • 27.01.2019
    Polecam!

    Profesjonalne szkolenie .

  • 08.12.2018
    Polecam!

    Polecam, kompleksowo zdane f-gazy, napełnianie butli i lutowanie twarde. Bardzo dobre materiały szkoleniowe i wykłady również.

  • mariusz sklorz 08.12.2018
    Polecam!

    Profesjonalny ośrodek szkoleniowy. Szkolenia i kursy prowadzone przez wykwalifikowanych wykładowców. Otwarty personel. Miła atmosfera. Świetnie urządzone sale szkoleniowe.

  • 24.11.2018
    Polecam!

    Super ośrodek szkoleniowy. F gazy zdane 😁