Opinie

komentarze z Facebooka
Ośrodek Szkolenia Zawodowego Omega s.c.
4.9
Based on 33 reviews
powered by Facebook
Jędrzej Karczewski
Jędrzej Karczewski
2021-01-21T15:09:20+0000
Świetne szkolenie, bardzo przejrzyste i zrozumiałe.Ludzie którzy prowadzą szkolenie i egzaminatorzy mają ogromną... wiedzę i potrafią ją przekazać. Polecam ten ośrodek szkolenia każdemu.read more
Piotr Widuchowski
Piotr Widuchowski
2020-12-17T11:55:42+0000
Całe pakiety szkoleń, przygotowanie pod egzamin, zdawanie bez problemów. Dużo fachowej wiedzy, da się pogadać z... wykładowcami.read more
Michał Michał
Michał Michał
2020-11-03T13:16:42+0000
mega szkolenie, bardzo fajni prowadzący jak i egzaminatorzy. Polecam
Rafał Mrożek
Rafał Mrożek
2020-05-20T22:06:20+0000
Super wykładowcy, rzetelnie, profesjonalnie i bardzo przejrzyście prowadzone wykłady. Zajęcia praktyczne również na... wysokim poziomie. Pełna pomoc w uzyskaniu uprawnień F-Gazowych dla przedsiębiorców. Szczerze polecam. Super, Super Super. Jak będę podnosił kwalifikacje zawodowe to tylko w tym ośrodku.read more
Grzegorz Ni
Grzegorz Ni
2020-02-26T11:52:21+0000
tak👍👍👍szybko, sprawnie ok
Przemysław Kasolik
Przemysław Kasolik
2019-07-20T14:24:38+0000
Polecam gorąco 🙂 super ośrodek szkolenia
Michał Żygadło
Michał Żygadło
2019-07-10T19:45:20+0000
najlepszy ośrodek gorąco polecam
Adam Kraczowski
Adam Kraczowski
2019-05-11T21:55:28+0000
Rzetelność i pełen profesjonalizm!
Filip Deptuła
Filip Deptuła
2019-02-20T11:54:56+0000
Pełna profeska, polecam 🙂
Jacek Bernatowicz
Jacek Bernatowicz
2019-02-05T18:05:35+0000
Super szkolenia polecam !!!!!!!
Krzysztof Ploch
Krzysztof Ploch
2019-01-27T16:46:22+0000
Profesjonalne szkolenie .
Tomasz Gembalczyk
Tomasz Gembalczyk
2018-12-08T19:08:33+0000
Polecam, kompleksowo zdane f-gazy, napełnianie butli i lutowanie twarde. Bardzo dobre materiały szkoleniowe i wykłady... również.read more
Michał Szafrański
Michał Szafrański
2018-11-24T17:54:49+0000
Super ośrodek szkoleniowy. F gazy zdane 😁
Dawid Skrok
Dawid Skrok
2018-08-09T03:58:52+0000
Dobry ośrodek szkolenia zawodowego. Pierwszy raz zdawałem, duży stres niepotrzebnie wszystko ok polecam serdecznie
Marek Danilak
Marek Danilak
2018-07-12T12:35:01+0000
Korzystałem ze szkolenia f-gazowego. Wszystko ok, polecam.
Aju Archeion
Aju Archeion
2018-07-10T12:56:49+0000
Polecamy wszystkim tę firmę - mieliśmy okazję do owocnej współpracy 🙂
Robert Warzecha
Robert Warzecha
2018-07-01T13:57:53+0000
Polecam ośrodek szkolenia- korzystałem ze szkolenia f-gazowego. Egzamin z wynikiem pozytywnym.
Piotrek Piotrovsky
Piotrek Piotrovsky
2018-04-22T08:37:11+0000
Ośrodek pierwsza klasa. Świetni wykładowcy. Egzamin zaliczony 🙂 Polecam !! (Y)
Janusz Świętoniowski
Janusz Świętoniowski
2018-04-16T09:28:20+0000
Zdecydowanie polecam, są bardzo dobrzy w tym co robią. Profesjonalnie prowadzone kursy i miła obsługa kursantów. Bardzo... dziękuję za perfekcyjnie przekazaną i przydatną wiedzę.read more
Dariusz St
Dariusz St
2017-09-25T12:26:09+0000
Kamil Peters
Kamil Peters
2017-08-05T07:03:30+0000
Patryk Lauer
Patryk Lauer
2017-07-11T22:53:55+0000
Wspanialy Osrodek!! Dojezdzalem az z Opolszczyzny, nie bylo nigdy zadnych problemow a wszystkie 3 egzaminy przed UDT... zdane bez problemu. Wspaniali wykladowcy. Polecam kazdemu!read more
Stanisław Filipczyk
Stanisław Filipczyk
2017-03-06T21:25:48+0000
Denis Kabus
Denis Kabus
2017-02-09T09:31:28+0000
Bardzo dobry ośrodek�Serdecznie polecam
Ernest Lis
Ernest Lis
2016-03-13T21:27:24+0000
Dawid Rozburski
Dawid Rozburski
2016-03-11T20:55:47+0000
Wojtek Wyduba
Wojtek Wyduba
2015-09-06T10:53:24+0000
Monika Vieth
Monika Vieth
2015-08-19T07:53:37+0000
Patryk Mateusz Madejski
Patryk Mateusz Madejski
2015-08-18T04:12:32+0000
Mateusz Dymek
Mateusz Dymek
2015-08-06T16:49:35+0000
Next Reviews
komentarze z Google
Seweryn Grzejszczyk
Seweryn Grzejszczyk
19:32 30 Aug 21
Bardzo profesjonalne szkolenie. Wykładowca przekazuje istotne informacje ze zrozumieniem dla kursanta. Super atmosfera.... Polecam.czytaj więcej
Adam Pluszkiewicz
Adam Pluszkiewicz
10:02 12 Aug 21
Pełen profesjonalizm
Piotr Rubik
Piotr Rubik
08:09 28 May 21
Daję 5 gwiazdek za możliwość przeanalizowania pytań dotyczących Podestów ruchomych przejezdnychProszę jednak poprawić... błędną odpowiedź w pytaniu 135 poprawna jest odpowiedź D a nie B . Pozdrawiamczytaj więcej
Bartłomiej Panek
Bartłomiej Panek
09:10 04 Jan 21
Wysoki poziom szkoleń, wykładowcy z bogatym doświadczeniem. Dostarczone materiały były obszerne można powiedzieć aż na... wyrost co przekładało się na świetna zdawalnosc w grupach w których byłem. Ponadto ośrodek oferuje pełne wsparcie w dziedzinach związanych z uprawnieniami również po egzaminach już podczas wlasnej działalności. Warto przejechac te kilometry i zrobic coś profesjonalnie. Polecam.czytaj więcej
Piotr Widuchowski
Piotr Widuchowski
11:51 17 Dec 20
Bardzo polecam ośrodek, dużo kursów do wyboru, fachowe doradztwo. Wykładowcy chętnie dziela się wiedzą i szczegółowo... przygotowują żeby zdać egzamin.czytaj więcej
Anna Mrozińska
Anna Mrozińska
22:07 18 Nov 20
Świetnie przekazana wiedza, szczegółowo i zrozumiale. Na szkoleniu fajna atmosfera i dobra komunikacja. Super. Polecam
Witold Mankowski
Witold Mankowski
21:29 17 Nov 20
Szkolenia przeprowadzane w sposób profesjonalny. Polecam.
lisek
lisek
12:18 17 Nov 20
nieprzygotowany plac i sprzęt na egzamin praktyczny .
Sebastian Wieroński
Sebastian Wieroński
16:09 06 Nov 20
Uprawnienia G1 w pełnym zakresie, bardzo miła atmosfera, szkolenie rzetelne i merytoryczne. Wykładowcy konkretni. kurs... pomiarowy troszeczkę za ubogi,dla bardzo początkujących pomiarowców. Polecam serdecznie wszystkim , sam chętnie wrócę za pięć lat.czytaj więcej
Małgorzata Wiór
Małgorzata Wiór
16:02 05 Aug 20
Uzyskanie certyfikatu f gaz z pomocą Panik Kasi to pestka.Polecam wszystkim starającym się o certfikat.
Mrs Jughead
Mrs Jughead
15:36 29 Jul 20
Pomoc przy uzyskaniu certyfikatu dla przedsiębiorców okazała się strzałem w dziesiątkę. Kontrolę przeszliśmy wspólnie... bez problemów.Sprawnie, tanio i solidnie. Polecam serdecznie.czytaj więcej
Robert Kol
Robert Kol
14:40 29 Jul 20
Profesjonalne podejście, super wykładowcy, dobre przygotowanie do egzaminów na certyfikację F-Gaz, Polecam.
Mariusz Marszałek
Mariusz Marszałek
09:21 25 Jun 20
Świetnie przekazują wiedzę, jeżeli u nich się nie nauczysz nie zrobisz tego nigdzie
Daga Nowak
Daga Nowak
09:27 22 Jun 20
Szybko, zwięźle, na temat. Polecam!
Rajmund Deja
Rajmund Deja
22:54 08 Mar 20
Rozwiązywałem dzisiaj test na egzamin UDT na dźwigi zamieszczony na stronie ośrodka. No, niestety nie jest on... precyzyjny. Jest kilka niezgodnych odpowiedzi. Proszę aby przed zamieszczeniem tego typu udogodnień dla kursantów, wnikliwie przeanalizować podane odpowiedzi.czytaj więcej
Camillo998
Camillo998
13:18 08 Mar 20
Szkolenie przeprowadzone na najwyższym poziomie, co daje pozytywny wynik egzaminu na Konserwatora Podestów Ruchomych... za pierwszym razem.Pozdrawiam Serdecznieczytaj więcej
Przemek Łynko
Przemek Łynko
12:06 22 Dec 19
Bardzo mila i dachowe doradztwo oraz szkolenia
Jaaa Kaaa
Jaaa Kaaa
17:40 16 Dec 19
Wszystko sprawnie.
slawomir drostek
slawomir drostek
15:55 10 Oct 19
Jest bardzo dobrze 3 szkolenia 3 zaliczone. Tylko na egzamin wejść bez stresu i napewno zdane
Mariusz Mamonski
Mariusz Mamonski
15:43 10 Oct 19
Pełna profeska polecam chłopaki naprawdę maja pojęcie o tym co robią tyle w temacie
Tomasz Pięta
Tomasz Pięta
12:06 25 Jul 19
Gdybym sam nie zadzwonił dowiedzieć się, czy szkolenie na ,które się zapisałem na pewno się odbędzie, to przejechałbym... 200 km tylko po to żeby klamkę pocałować. Daleko od profesjonalizmu.czytaj więcej
Ośrodek Szkolenia Zawodowego OMEGA s.c.
Ośrodek Szkolenia Zawodowego OMEGA s.c.
12:37 02 Dec 13
Polecam - szybko, sprawnie i fachowo
Następne Opinie