Opinie

komentarze z Facebooka
Ośrodek Szkolenia Zawodowego Omega s.c.
5.0
Based on 8 reviews
powered by Facebook
Rafał Mrożek
Rafał Mrożek
2020-05-20T22:06:20+0000
Super wykładowcy, rzetelnie, profesjonalnie i bardzo przejrzyście prowadzone wykłady. Zajęcia praktyczne również... na wysokim poziomie. Pełna pomoc w uzyskaniu uprawnień F-Gazowych dla przedsiębiorców. Szczerze polecam. Super, Super Super. Jak będę podnosił kwalifikacje zawodowe to tylko w tym ośrodku.read more
Grzegorz Ni
Grzegorz Ni
2020-02-26T11:52:21+0000
tak👍👍👍szybko, sprawnie ok
Przemysław Kasolik
Przemysław Kasolik
2019-07-20T14:24:38+0000
Polecam gorąco 🙂 super ośrodek szkolenia
Michał Żygadło
Michał Żygadło
2019-07-10T19:45:20+0000
najlepszy ośrodek gorąco polecam
Jarek Rokacz
Jarek Rokacz
2019-05-25T19:48:36+0000
Profesjonalne podejście do klienta, rzetelność i uciwosc w przekazywaniu wiedzy, miła atmosfera I "kawa do bólu".... Polecam.read more
Adam Kraczowski
Adam Kraczowski
2019-05-11T21:55:28+0000
Rzetelność i pełen profesjonalizm!
Filip Deptuła
Filip Deptuła
2019-02-20T11:54:56+0000
Pełna profeska, polecam 🙂
Jacek Bernatowicz
Jacek Bernatowicz
2019-02-05T18:05:35+0000
Super szkolenia polecam !!!!!!!
Krzysztof Ploch
Krzysztof Ploch
2019-01-27T16:46:22+0000
Profesjonalne szkolenie .
Tomasz Gembalczyk
Tomasz Gembalczyk
2018-12-08T19:08:33+0000
Polecam, kompleksowo zdane f-gazy, napełnianie butli i lutowanie twarde. Bardzo dobre materiały szkoleniowe i... wykłady również.read more
Michał Szafrański
Michał Szafrański
2018-11-24T17:54:49+0000
Super ośrodek szkoleniowy. F gazy zdane 😁
Dawid Skrok
Dawid Skrok
2018-08-09T03:58:52+0000
Dobry ośrodek szkolenia zawodowego. Pierwszy raz zdawałem, duży stres niepotrzebnie wszystko ok polecam serdecznie
Marek Danilak
Marek Danilak
2018-07-12T12:35:01+0000
Korzystałem ze szkolenia f-gazowego. Wszystko ok, polecam.
Aju Archeion
Aju Archeion
2018-07-10T12:56:49+0000
Polecamy wszystkim tę firmę - mieliśmy okazję do owocnej współpracy 🙂
Robert Warzecha
Robert Warzecha
2018-07-01T13:57:53+0000
Polecam ośrodek szkolenia- korzystałem ze szkolenia f-gazowego. Egzamin z wynikiem pozytywnym.
Piotrek Piotrovsky
Piotrek Piotrovsky
2018-04-22T08:37:11+0000
Ośrodek pierwsza klasa. Świetni wykładowcy. Egzamin zaliczony 🙂 Polecam !! (Y)
Alicja Pawlik
Alicja Pawlik
2018-04-19T11:56:25+0000
Janusz Świętoniowski
Janusz Świętoniowski
2018-04-16T09:28:20+0000
Zdecydowanie polecam, są bardzo dobrzy w tym co robią. Profesjonalnie prowadzone kursy i miła obsługa kursantów.... Bardzo dziękuję za perfekcyjnie przekazaną i przydatną wiedzę.read more
Dariusz St
Dariusz St
2017-09-25T12:26:09+0000
Kamil Peters
Kamil Peters
2017-08-05T07:03:30+0000
Patryk Lauer
Patryk Lauer
2017-07-11T22:53:55+0000
Wspanialy Osrodek!! Dojezdzalem az z Opolszczyzny, nie bylo nigdy zadnych problemow a wszystkie 3 egzaminy przed UDT... zdane bez problemu. Wspaniali wykladowcy. Polecam kazdemu!read more
Wojtek Raczyński
Wojtek Raczyński
2017-06-23T11:44:42+0000
Stanisław Filipczyk
Stanisław Filipczyk
2017-03-06T21:25:48+0000
Denis Kabus
Denis Kabus
2017-02-09T09:31:28+0000
Bardzo dobry ośrodek�Serdecznie polecam
Ernest Lis
Ernest Lis
2016-03-13T21:27:24+0000
Dawid Rozburski
Dawid Rozburski
2016-03-11T20:55:47+0000
Wojtek Wyduba
Wojtek Wyduba
2015-09-06T10:53:24+0000
Monika Vieth
Monika Vieth
2015-08-19T07:53:37+0000
Patryk Mateusz Madejski
Patryk Mateusz Madejski
2015-08-18T04:12:32+0000
Mateusz Dymek
Mateusz Dymek
2015-08-06T16:49:35+0000
Kamil Włodzio
Kamil Włodzio
2015-07-14T10:23:55+0000
Next Reviews
komentarze z Google
Przemek Łynko
Przemek Łynko
12:06 22 Dec 19
Bardzo mila i dachowe doradztwo oraz szkolenia
Jaaa Kaaa
Jaaa Kaaa
17:40 16 Dec 19
Wszystko sprawnie.
slawomir drostek
slawomir drostek
15:55 10 Oct 19
Jest bardzo dobrze 3 szkolenia 3 zaliczone. Tylko na egzamin wejść bez stresu i napewno zdane
Mariusz Mamonski
Mariusz Mamonski
15:43 10 Oct 19
Pełna profeska polecam chłopaki naprawdę maja pojęcie o tym co robią tyle w temacie
Tomasz Pięta
Tomasz Pięta
12:06 25 Jul 19
Gdybym sam nie zadzwonił dowiedzieć się, czy szkolenie na ,które się zapisałem na pewno się odbędzie, to ... przejechałbym 200 km tylko po to żeby klamkę pocałować. Daleko od profesjonalizmu.czytaj więcej
Zobacz wszystkie opinie