Opinie

komentarze z Facebooka
Ośrodek Szkolenia Zawodowego Omega s.c.
4.9
Based on 28 reviews
napędzany przez Facebook
Rychlikowski Dawid
Rychlikowski Dawid
2021-10-08T20:26:01+0000
Polecam na 200% wytłumaczone wszystko na " chłopski rozum" mega ekipa, super atmosfera. Jednym słowem odpowiedni ludzie... na odpowiednim miejscu.czytaj więcej
Jędrzej Karczewski
Jędrzej Karczewski
2021-01-21T15:09:20+0000
Świetne szkolenie, bardzo przejrzyste i zrozumiałe.Ludzie którzy prowadzą szkolenie i egzaminatorzy mają ogromną... wiedzę i potrafią ją przekazać. Polecam ten ośrodek szkolenia każdemu.czytaj więcej
Piotr Widuchowski
Piotr Widuchowski
2020-12-17T11:55:42+0000
Całe pakiety szkoleń, przygotowanie pod egzamin, zdawanie bez problemów. Dużo fachowej wiedzy, da się pogadać z... wykładowcami.czytaj więcej
Michał Michał
Michał Michał
2020-11-03T13:16:42+0000
mega szkolenie, bardzo fajni prowadzący jak i egzaminatorzy. Polecam
Rafał Mrożek
Rafał Mrożek
2020-05-20T22:06:20+0000
Super wykładowcy, rzetelnie, profesjonalnie i bardzo przejrzyście prowadzone wykłady. Zajęcia praktyczne również na... wysokim poziomie. Pełna pomoc w uzyskaniu uprawnień F-Gazowych dla przedsiębiorców. Szczerze polecam. Super, Super Super. Jak będę podnosił kwalifikacje zawodowe to tylko w tym ośrodku.czytaj więcej
Przemysław Kasolik
Przemysław Kasolik
2019-07-20T14:24:38+0000
Polecam gorąco 🙂 super ośrodek szkolenia
Michał Żygadło
Michał Żygadło
2019-07-10T19:45:20+0000
najlepszy ośrodek gorąco polecam
Adam Kraczowski
Adam Kraczowski
2019-05-11T21:55:28+0000
Rzetelność i pełen profesjonalizm!
Filip Deptuła
Filip Deptuła
2019-02-20T11:54:56+0000
Pełna profeska, polecam 🙂
Jacek Bernatowicz
Jacek Bernatowicz
2019-02-05T18:05:35+0000
Super szkolenia polecam !!!!!!!
Krzysztof Ploch
Krzysztof Ploch
2019-01-27T16:46:22+0000
Profesjonalne szkolenie .
Michał Szafrański
Michał Szafrański
2018-11-24T17:54:49+0000
Super ośrodek szkoleniowy. F gazy zdane 😁
Dawid Skrok
Dawid Skrok
2018-08-09T03:58:52+0000
Dobry ośrodek szkolenia zawodowego. Pierwszy raz zdawałem, duży stres niepotrzebnie wszystko ok polecam serdecznie
Aju Archeion
Aju Archeion
2018-07-10T12:56:49+0000
Polecamy wszystkim tę firmę - mieliśmy okazję do owocnej współpracy 🙂
Robert Warzecha
Robert Warzecha
2018-07-01T13:57:53+0000
Polecam ośrodek szkolenia- korzystałem ze szkolenia f-gazowego. Egzamin z wynikiem pozytywnym.
Piotrek Piotrovsky
Piotrek Piotrovsky
2018-04-22T08:37:11+0000
Ośrodek pierwsza klasa. Świetni wykładowcy. Egzamin zaliczony 🙂 Polecam !! (Y)
Janusz Świętoniowski
Janusz Świętoniowski
2018-04-16T09:28:20+0000
Zdecydowanie polecam, są bardzo dobrzy w tym co robią. Profesjonalnie prowadzone kursy i miła obsługa kursantów. Bardzo... dziękuję za perfekcyjnie przekazaną i przydatną wiedzę.czytaj więcej
Patryk Lauer
Patryk Lauer
2017-07-11T22:53:55+0000
Wspanialy Osrodek!! Dojezdzalem az z Opolszczyzny, nie bylo nigdy zadnych problemow a wszystkie 3 egzaminy przed UDT... zdane bez problemu. Wspaniali wykladowcy. Polecam kazdemu!czytaj więcej
Stanisław Filipczyk
Stanisław Filipczyk
2017-03-06T21:25:48+0000
Denis Kabus
Denis Kabus
2017-02-09T09:31:28+0000
Bardzo dobry ośrodek�Serdecznie polecam
Ernest Lis
Ernest Lis
2016-03-13T21:27:24+0000
Dawid Rozburski
Dawid Rozburski
2016-03-11T20:55:47+0000
Wojtek Wyduba
Wojtek Wyduba
2015-09-06T10:53:24+0000
Monika Vieth
Monika Vieth
2015-08-19T07:53:37+0000
Patryk Mateusz Madejski
Patryk Mateusz Madejski
2015-08-18T04:12:32+0000
Mateusz Dymek
Mateusz Dymek
2015-08-06T16:49:35+0000
Następne recenzje
komentarze z Google
Marcin Kwaskowski
Marcin Kwaskowski
12:39 04 Jul 22
Szkolenie F-Gazowe oraz G1, G2, G3 przeprowadzone na wysokim poziomie. Informacje podane przez szkolących wyjaśniły... wiele nurtujących pytań. Zostałem dobrze przygotowany do egzaminu. Będę polecał Ośrodek Szkolenia Omega wszystkim, którzy będą chcieli pogłebić swoją wiedzę lub nauczyć się czegoś nowego. Pełen profesjonalizm.czytaj więcej
Lukasz L
Lukasz L
07:14 15 Jun 22
Bardzo solidnie wykonane kursy w rożnym zakresie , jestem mega zadowolony . Bardzo kompetentna załoga i bardzo przede... wszystkim miła ;)Polecam Kurs montażu klimatyzacji i pomp ciepła dla zainteresowanych 😉 Bardzo atrakcyjna cena i szybkie do ogarnięcia 😉czytaj więcej
Jakub
Jakub
20:41 13 Jun 22
Wspaniały ośrodek szkoleniowy z profesjonalną obsługą w biurze, szkolenie F-gazy z kompletem uprawnień do lutowania.... Szkoleniowcy też podchodzą z pasją i zaangażowaniem do swojej pracy by egzaminy były łatwe i przyjemne, teraz chwytam kolejne do kompletu.Polecam serdecznieczytaj więcej
Paweł Paczyński
Paweł Paczyński
19:45 13 Jun 22
Bardzo super polecam wszystkim wysoka jakość szkoleń zawodowych uczęszczałem na zajęcia f-gaz bardzo miła atmosfera... mili wykładowczy, wszystko wytłumaczą naprawdę warte polecenia.czytaj więcej
Mateusz S
Mateusz S
19:06 13 Jun 22
Pierwszy raz korzystałem z usług tej firmy, bardzo dobry kontakt z doradcąSzkolenie zostało zorganizowane... profesjonalnie, zgodnie z ustaleniamiczytaj więcej
Patryk Skatuła
Patryk Skatuła
08:31 09 Jun 22
Super ośrodek szkoleniowy z profesjonalnym podejściem do klienta.Szkolenie z instalatora pomp ciepła a także także... egzamin przebiegały bardzo przyjemnie i także profesinalnie.czytaj więcej
Marco
Marco
15:30 14 Apr 22
Ja mogę śmiało wystawić 5 gwiazd,, szkolenie oraz sam egzamin na hds odbył się u Państwa w ośrodku,, bez żadnego... problemu i w wyznaczonym terminie,, żadnych zastrzeżeń nie mam, a wręcz obsługa na najwyższym poziomie,,czytaj więcej
Patryk Gwiazda
Patryk Gwiazda
07:51 07 Feb 22
Niski poziom przygotowania do egzaminu UDT.W sali wykładowej półmrok zajęcia z grudnia, na egzaminie... półmrok.Przekazane materiały do nauki zdawkowe.Skoroszyt 60 stron.Z mojej grupy z 25 stycznia zdało ok 30% kursantów.Przygotowanie do egzaminu UDT tylko teoretyczne, kiepskie wykłady.Nie polecam osz omega. Szkoda pieniędzy i czasu.czytaj więcej
Aneta Martko
Aneta Martko
21:32 04 Feb 22
Nagiąganie klienta na pieniądze, brak możliwości praktyk na Suwnice ogólnego oraz Specjalnego Przeznaczenia!!!! tylko... praktyki na haku (ogólnego przeznaczenia) ....kto nie ma samochodu brak możliwości z dogadania się z wykładowcą na orientalny dowóz, ów praktyka czy egzamin.(niema czasu a autem firmowym jeździ..... UCZULAM! ....Nie polecam stracone pieniądze.. Pazerność Firmy....czytaj więcej
Adam Miazga
Adam Miazga
16:25 31 Jan 22
Szkolenie prowadzone na najwyższym poziomie; super kontakt z Panią Moniką oraz Panem Wojtkiem. Gorąco polecam.
Grzegorz Pracuch
Grzegorz Pracuch
07:50 20 Jan 22
Bardzo polecam zajęcia w tym ośrodku.
Dominik 23456
Dominik 23456
14:26 19 Dec 21
Pytanie 17 błąd w testach zaprzeczenie pytania 16.
muza samochód
muza samochód
13:26 14 Dec 21
Brak profesjonalizmu, i wiedzy, bardziej się wstydzę otwierać usta po złożeniu licowek, niżeli przed! Partactwo na... maksa! Omijać to szerokim łukiem.czytaj więcej
Seweryn Grzejszczyk
Seweryn Grzejszczyk
19:32 30 Aug 21
Bardzo profesjonalne szkolenie. Wykładowca przekazuje istotne informacje ze zrozumieniem dla kursanta. Super atmosfera.... Polecam.czytaj więcej
Adam Pluszkiewicz
Adam Pluszkiewicz
10:02 12 Aug 21
Pełen profesjonalizm
Piotr Rubik
Piotr Rubik
08:09 28 May 21
Daję 5 gwiazdek za możliwość przeanalizowania pytań dotyczących Podestów ruchomych przejezdnychProszę jednak poprawić... błędną odpowiedź w pytaniu 135 poprawna jest odpowiedź D a nie B . Pozdrawiamczytaj więcej
Bartłomiej Panek
Bartłomiej Panek
09:10 04 Jan 21
Wysoki poziom szkoleń, wykładowcy z bogatym doświadczeniem. Dostarczone materiały były obszerne można powiedzieć aż na... wyrost co przekładało się na świetna zdawalnosc w grupach w których byłem. Ponadto ośrodek oferuje pełne wsparcie w dziedzinach związanych z uprawnieniami również po egzaminach już podczas wlasnej działalności. Warto przejechac te kilometry i zrobic coś profesjonalnie. Polecam.czytaj więcej
Piotr Widuchowski
Piotr Widuchowski
11:51 17 Dec 20
Bardzo polecam ośrodek, dużo kursów do wyboru, fachowe doradztwo. Wykładowcy chętnie dziela się wiedzą i szczegółowo... przygotowują żeby zdać egzamin.czytaj więcej
Anna Mrozińska
Anna Mrozińska
22:07 18 Nov 20
Świetnie przekazana wiedza, szczegółowo i zrozumiale. Na szkoleniu fajna atmosfera i dobra komunikacja. Super. Polecam
Witold Mankowski
Witold Mankowski
21:29 17 Nov 20
Szkolenia przeprowadzane w sposób profesjonalny. Polecam.
lisek
lisek
12:18 17 Nov 20
nieprzygotowany plac i sprzęt na egzamin praktyczny .
Sebastian Wieroński
Sebastian Wieroński
16:09 06 Nov 20
Uprawnienia G1 w pełnym zakresie, bardzo miła atmosfera, szkolenie rzetelne i merytoryczne. Wykładowcy konkretni. kurs... pomiarowy troszeczkę za ubogi,dla bardzo początkujących pomiarowców. Polecam serdecznie wszystkim , sam chętnie wrócę za pięć lat.czytaj więcej
Małgorzata Wiór
Małgorzata Wiór
16:02 05 Aug 20
Uzyskanie certyfikatu f gaz z pomocą Panik Kasi to pestka.Polecam wszystkim starającym się o certfikat.
Mrs Jughead
Mrs Jughead
15:36 29 Jul 20
Pomoc przy uzyskaniu certyfikatu dla przedsiębiorców okazała się strzałem w dziesiątkę. Kontrolę przeszliśmy wspólnie... bez problemów.Sprawnie, tanio i solidnie. Polecam serdecznie.czytaj więcej
Robert Kol
Robert Kol
14:40 29 Jul 20
Profesjonalne podejście, super wykładowcy, dobre przygotowanie do egzaminów na certyfikację F-Gaz, Polecam.
Mariusz Marszałek
Mariusz Marszałek
09:21 25 Jun 20
Świetnie przekazują wiedzę, jeżeli u nich się nie nauczysz nie zrobisz tego nigdzie
Daga Nowak
Daga Nowak
09:27 22 Jun 20
Szybko, zwięźle, na temat. Polecam!
Rajmund Deja
Rajmund Deja
22:54 08 Mar 20
Rozwiązywałem dzisiaj test na egzamin UDT na dźwigi zamieszczony na stronie ośrodka. No, niestety nie jest on... precyzyjny. Jest kilka niezgodnych odpowiedzi. Proszę aby przed zamieszczeniem tego typu udogodnień dla kursantów, wnikliwie przeanalizować podane odpowiedzi.czytaj więcej
Camillo998
Camillo998
13:18 08 Mar 20
Szkolenie przeprowadzone na najwyższym poziomie, co daje pozytywny wynik egzaminu na Konserwatora Podestów Ruchomych... za pierwszym razem.Pozdrawiam Serdecznieczytaj więcej
Przemek Łynko
Przemek Łynko
12:06 22 Dec 19
Bardzo mila i dachowe doradztwo oraz szkolenia
Jaaa Kaaa
Jaaa Kaaa
17:40 16 Dec 19
Wszystko sprawnie.
slawomir drostek
slawomir drostek
15:55 10 Oct 19
Jest bardzo dobrze 3 szkolenia 3 zaliczone. Tylko na egzamin wejść bez stresu i napewno zdane
Mariusz Mamonski
Mariusz Mamonski
15:43 10 Oct 19
Pełna profeska polecam chłopaki naprawdę maja pojęcie o tym co robią tyle w temacie
Tomasz Pięta
Tomasz Pięta
12:06 25 Jul 19
Gdybym sam nie zadzwonił dowiedzieć się, czy szkolenie na ,które się zapisałem na pewno się odbędzie, to przejechałbym... 200 km tylko po to żeby klamkę pocałować. Daleko od profesjonalizmu.czytaj więcej
Ośrodek Szkolenia Zawodowego OMEGA s.c.
Ośrodek Szkolenia Zawodowego OMEGA s.c.
12:37 02 Dec 13
Polecam - szybko, sprawnie i fachowo
Następne Opinie
js_loader